Sondaj de opinie on-line: Consultare publică în cadrul proiectului Actualizare şi Revizuire Plan Urbanistic General al orașului Tășnad, județul Satu Mare

În cadrul procesului de consultare a populaţiei pentru actualizarea Planului Urbanistic General al orașului Tășnad, vă invităm să completați un chestionar online până la data de 7 octombrie 2022, https://www.surveymonkey.com/r/PUGTasnad. Chestionarul se adresează tuturor locuitorilor orașului Tășnad cu vârsta peste 16 ani şi are ca obiective identificarea gradului de satisfacţie privind locuirea şi cunoaşterea percepţiei populaţiei cu privire la dezvoltarea actuală și viitoare a orașului Tășnad.

Rezultatele acestui chestionar vor fi prelucrate şi analizate în cadrul unui raport sociologic. Vă adresăm rugămintea de a transmite acest chestionar şi altor persoane cunoscute din orașul Tășnad. În acest fel devine posibilă colectarea a cât mai multor opinii care să genereze o imagine cuprinzătoare despre gradul de satisfacţie privind locuirea în orașul Tășnad.

Primăria orașului Tășnad a demarat procesul de actualizare și revizuire a Planului Urbanistic General. În prezent, proiectul se află în faza de analiză-diagnostic pe baza căreia, în etapele următoare, se vor defini direcțiile de dezvoltare ale orașului Tășnad și se vor preciza condițiile de construibilitate.

În conformitate cu reglementările stipulate în ”Ordinul nr. 2701/2010 pentru aprobarea Metodologiei de informare si consultare a publicului cu privire la elaborarea sau revizuirea planurilor de amenajare a teritoriului si de urbanism”, locuitorii orașului Tășnad sunt informaţi şi consultaţi cu scopul implicării lor active pe tot parcursul desfăşurării proiectului, încurajându-se exprimarea opiniilor privind dezvoltarea orașului.

Vă mulţumim anticipat pentru efortul şi sprijinul acordat acestui demers.

Ultima actualizare: 14:27 | 19.07.2024

Sari la conținut