Proces de consultare publică, prin completarea unui chestionar online, care vizează dezvoltarea și transformarea zonei din dealul Pisicii într-o Grădină Urbană

Dragi locuitori ai orașului Tășnad,

Suntem încântați să vă invităm să participați la un proces de consultare publică, prin completarea unui chestionar online, care vizează dezvoltarea și transformarea zonei din dealul Pisicii într-o Grădină Urbană. Acest proiect face parte din Strategia de Dezvoltare Locală a Orașului Tășnad 2021 – 2027.

Scopul acestui chestionar este de a înțelege mai bine dorințele și nevoile dumneavoastră în ceea ce privește amenajarea și funcționalitățile viitoarei Grădini Urbane. Dorim să ne asigurăm că proiectul reflectă viziunea comunității și că va aduce beneficii tuturor locuitorilor orașului.

Este important să știți că acest proiect este finanțat prin fonduri europene nerambursabile, în cadrul unui program european destinat dezvoltării durabile și creșterii calității vieții în regiunea noastră.

Prin completarea acestui chestionar, până la data de 31.07.2023, ora 12:00 aveți ocazia să contribuiți direct la formarea viitorului orașului nostru. Fiecare opinie contează și ne dorim ca toți locuitorii orașului Tășnad să aibă un cuvânt de spus în această transformare.

Vă adresăm rugămintea de a transmite acest chestionar şi altor persoane cunoscute din orașul Tășnad. În acest fel devine posibilă colectarea a cât mai multor opinii care să genereze o imagine cuprinzătoare despre gradul de satisfacţie privind locuirea în orașul Tășnad.

Chestionarul online se poate accesa aici: Grădina Urbană Tășnad

Vă mulțumim anticipat pentru timpul acordat și pentru contribuția dumneavoastră la dezvoltarea orașului nostru. Împreună, putem face din Tășnad un loc și mai frumos și mai prietenos pentru toți locuitorii săi.

Ultima actualizare: 14:23 | 7.06.2024

Sari la conținut