Primar

Grieb Csaba, Primar al oraşului Tăşnad
Perioada mandatului: 2016 – 2020
Educaţie profesională: Inginer
Experienţă profesională: Consultant tehnic în domeniul termoficării, a eficienței energetice industriale și a aplicațiilor geotermale, Consultant Start-up și dezvoltări de afaceri
Apartenenţa politică: PNL
Motto: „Împreună vom aduce Tășnadul pe făgașul dorit de întreaga comunitate. Vă aștept să veniți cu sugestii, opinii, reclamații, sesizări, fără nicio rezervă sau urmă de teamă că veți avea de suferit dacă vă veți expune părerea. Comunicarea va fi puntea de legătură între mine și dumneavoastră.”

Dragi tășnădeni,

Vreau să împărtășesc cu dumneavoastră câteva gânduri care ne privesc pe noi ca și comunitate care gândește liber, trăiește liber.

În ceea ce mă privește, pot spune că am ajuns la o răscruce de drumuri în viața mea, la capătul unuia și la începutul celuilalt.
Vă mărturisesc că această reușită, a noastră, a tuturor, care mă onorează și mă emoționează în același timp, reprezintă pentru mine o obligație pe care mi-am asumat-o încă din momentul acceptării candidaturii. SUNTEM aici pentru a realiza ceva pentru Tășnad și pentru tășnădeni. Jignirile, ofensele si răutățile ar trebui să dispară și să facă loc comunicării constructive, dialogului, dorintei de muncă.

Mereu va exista cineva nemulțumit, stă în legea firii omului, suntem caractere diferite, nu putem îngrădi libertatea gândirii. Nu mi-am propus niciodată să mă războiesc cu nimeni, nici să fac rău cuiva, ci doar să acționez în spiritul legii. Echipa de consilieri care mă va ajuta în demersurile mele va reprezenta un tot unitar, indiferent de culoarea politică. Suntem echipa care trebuie să ridice orașul în picioare, nu să-l tragă în jos prin tot felul de metode murdare. De acum înainte , împreună cu această echipă, voi sta în slujba dumneavoastră, nimeni nu va sta pe margine să privească doar. Cu toții ne vom mobiliza, după ziua instalării in funcție, și vom porni tot împreună cu dumneavoastră la un drum anevoios, dar frumos. Am mai spus-o, munca în echipă este cea care ne va ajuta să clădim.

Multă lume are impresia că odată cu câștigarea alegerilor s-a încheiat ciclul, însă e greșită afirmația, deoarece acesta este doar începutul și abia peste 4 ani putem trage concluziile și acorda niște calificative. Începutul nu e niciodată ușor, de aceea mi-am propus să pornim de la linia de start care presupune informare, acomodare, colaborare, mijloace eficiente de comunicare cu cetățeanul, dar și o relație proactivă cu acesta.

Vă mulțumesc pentru înțelegere, vă promit că veți fi informați despre orice decizie a Consiliului Local, impreuna cu detaliile privind inițierea tuturor proiectelor. Sperăm că, în scurt timp, aceste ședințe să fie publice.

Cu respect,
Grieb Csaba Francisc.

SUNTEM PE FACEBOOK
VERSIUNE SITE VECHI